2014. március 31., hétfő

Isadora Wonder Nail 735 Hot Hibiscus


Egy új márka debütált nálam a múlt héten, mégpedig az Isadora. A legelső kipróbált darabom a Hot Hibiscus volt az Isadora lakkjai közül, lássuk, hogyan teljesített.
Az üvegcse minőségi, gondosan kivitelezett, nekem tetszik, tényleg nem olcsó hatást kelt. A tetején a márkanév ezüst keretben foglal helyet, emiatt kicsit nehéz is fotózni. Az Isadora lakkok ecsete a rendkívül széles fajtába tartozik, ez egyéni preferencia kérdése, hogy szeretjük-e vagy sem. Én eleinte nem ápoltam túl baráti viszonyt a széles ecsetekkel, de megszoktam, sőt kezdem megkedvelni is. Csak rá kell jönni a technikájára, hogy hogyan használjunk, és akár egy ecsetvonással is szépen kifesthetjük a körmeinket. 
A lakk állaga krémes, se nem túl sűrű, se nem híg: pont az arany középút. Kettő réteget kentem fel, úgy az igazi, a felvitel pedig könnyű volt, nem csíkozott, semmilyen probléma nem merült fel. 
A tartósságáról is csak jókat tudok mondani, a körmeimről négy nap után mostam le, és egyáltalán nem pattant vagy kopott meg a körömvégeken. A képeken fedőlakk nélkül láthatjátok - iszonyú fényesre szárad! -, de természetesen a szokásos BTGN fedőlakkal viseltem. 

Tudom, szinte az egekig dicsérem, de nagyon elégedett vagyok ezzel a darabbal, minőségre és tartósságra is az OPI lakkjaimra hajaz. Egyedül az űrtartalma nagyon picike, csupán 6 ml-t kapunk, ez lehetne több is. Azt hiszem, rég volt már ennyire pozitív bejegyzés egy lakkról, így bátran ajánlom nektek is! 

A körömlakkot a Douglas parfümériákban tudjátok megvásárolni kicsivel több mint 2000 Forintért.




4 megjegyzés: