2014. március 3., hétfő

Haul | Január - Február


Megint összegyűlt egy újabb adag szerzemény, van köztük olyan is, amit kaptam, nyertem. Ezeket a dolgokat január és február hónapokban szereztem be, de akad egy-kettő, amely még december végéről csúszott át ebbe a bejegyzésbe. A tovább után még több kép és leírás található!




p2 Sand Style Precious
essence stay all day korrektor
essence Stay with me szájfény 10
essence Stay matt 01 Velvet rose
essence Sun club oil control paper
Catrice Ultimate Nudes 05 Bonjour Chérie!
Catrice 36 Mint me up!
Catrice Ultimate Nudes 01 Karl Says Trés Chic!

Ezen a képen többé-kevésbé az essence és Catrice leárazásokon vásárolt darabokat láthatjátok. Itt muszáj megemlítenem a tényt, hogy kint a Catrice termékeket sokkal kedvezőbb áron futtatják ki, mint itthon - azt hiszem itt 699-799 Ft körüli áron. Kint pedig a drágább termékeket fél áron, a többit pedig 1-1,45 Euró közötti árakon szórják ki. Így jutottam hozzá a lakkokhoz 1,3 Euróért (~390 Ft).
A képről lemaradt, de szintén ekkor kaptam az új szortimentes Catrice Oyster & Champagne  lakkot is ajándékként, róla már tesztet is láthattatok.


Ezt a Six fülbevaló-triót a leárazásokon találtam, csupán egy Euróba került a 3 pár! Nagyon ritkán találok arany színű, igazán szép bedugós fülbevalót, így egyértelmű volt, hogy hazajön velem. Ráadásul az eredeti ár egynyolcadáért hozhattam el. 



Januárban érkezett meg a Born Pretty Store rendelésem és teszt csomagom is, vegyesen láthatjátok itt őket. Főként water decal matricákat rendeltem, de becsúszott kettő mintalemez is, valamint ez a csodaszép nyaklánc. Mostanában eléggé hosszú a szállítási idő, így kicsit sajnálom a téli mintalemezeket is, hogy bőven karácsony után értek ide, de sebaj, jövőre jók lesznek.. 




Nem régen részt vettem a Moyra lakkelnevezős játékán, ahol rám mosolygott a szerencse, a türkiz lakk esetében az én ötletemet ítélték meg a legjobbnak, így ajándékba megkaptam az egész Sand Effect kollekciót. Nagyon boldog voltam, nem is maga az ajándék, hanem az élmény miatt! Szeretek részt venni ilyen kreatív játékokban, és ugye nem kell emlékeztetnem benneteket, melyik a világ legjobb foglalkozása? ( a megoldás ITT olvasható :)).


A Lovely Snow dust fehér lakkjához Ingrid segítségével jutottam hozzá, amelyet innen is még egyszer nagyon köszönök! :* Nem szerettem volna róla lemaradni, de én nem tudtam éppen hozzájutni Rossmann híján, így Ingrid volt olyan aranyos, hogy beszerezte nekem is. A meglepetés ezután következett, amikor is Noémi blogján én nyertem meg az egyik ezüst lakkot. Így szinte teljes lett a Snow dust kollekcióm, ugyanis a fentebb mutatott p2 lakk szinte teljes hasonmása a Lovely verziónak.


Még ősszel nyertem ezt a csodás Travalot Szandránál, de csak most, miután hazajöttem kaptam kézhez, addig otthon, az asztalomon pihetn a csomag. Már régóta szerettem volna egyet, milyen jó, hogy most már nyugodtan, táskabarát borításban cipelhetem magammal a kedvenc illatomat.
Még eddig nem volt és nem is használtam soha szempilla-göndörítőt, így ezt a Balea darabot szereztem be. Már idegesített, hogy vannak elég hosszú szempilláim is, és előre állnak, gyakran összeakadnak az alsókkal. Egyelőre csak tanulgatom a használatát, mert szerintem kissé ügyetlen és lassú vagyok vele.. :D


p2 Bamboo Peeling Pen
p2 Perfect Eyes Illuminator
p2 Nail Therapy Papaya
Catrice Une Deux Trois LE | Meet Rosy

Még mielőtt hazajöttem, az utolsó németországi drogéria látogatásom alkalmával vásároltam ezeket termékeket, ugyanis egyik sem érhető el itthon. A pirosító nagyon szép és egyáltalán nem porzik. A p2 ceruzát az új essence és Catrice darabok alternatívájaként vettem meg, ugyanis egyik sem volt már elérhető, vagy szét volt trancsírozva.. 


Végezetül pedig ezek egészen friss szerzemények. A Moyra Holographic kollekció kettő darabját, a lilát és a rózsaszínt, valamint a Gel-Look vonal 901-es világos rózsaszínjét vettem meg egy fodrászkellékesben. Ahogy láttam, a holo lakkoknak itt a legkedvezőbb az áruk, csupán 490 Ft-ba kerül darabja, a Gel-Look pedig 390 Ft volt. 
Az essence Gel szemceruzáira régen vártam, még Németországban láttam a dm-ben, de ott csak kettő szín volt elérhető, a fekete és a szürke. Engem leginkább a sötétkék érdekelt volna, de végül hétvégén a miskolci Müllerben akadtam rájuk. Itt már mindegyik színből volt, de a sötétkék hatalmas csalódás.. Az fog a legkevésbé, és szinte feketés. Én valami nagyon erősen kéket vártam, ami felkenve is látszódni fog. Ezen kívül viszont a másik öt ceruza kifogástalan színű és minőségű: a sötétzöldet és a türkizt hoztam el, 745 Ft-ért. Nagyon erősen fognak és tényleg vízállóak: három, dörzsölős kézmosás után sem tudtam sminklemosó nélkül eltávolítani őket. Szerintem nagyon hasonlóak a kedvenc, Avonos gél állagú szemceruzáimhoz, így ezeket bátran ajánlom nektek is. 


Ti mit szereztetek be mostanság? Legyen valamiről teszt?

10 megjegyzés:

  1. Mennyi gyönyörűség..*.* A Moyra lakkok egytől egyig csodásak,és gratula neked, én is részt vettem a játékban, de az én tippjeim nem jöttek be :S :D
    Az akciós catrice-essence állványt én is néztem, de már eléggé le volt fosztva sajna, de te csodás darabokat találtál! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó kis dolgok, engem a P2 termékek érdekelnének leginkább :]

    VálaszTörlés
  3. a Moyra lakkokért irigyellek. ;)
    egyébként csodás dolgokat szedtél össze. :))

    VálaszTörlés
  4. Miskolcon hol vetted a Moyra lakkokat? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, miért nem válaszoltam már erre? :( A Fifo-ban szoktam a Moyra lakkokat beszerezni, de a Kék Norvégban is kaphatóak! :)

      Törlés
  5. Nagyon szép dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés