2013. november 28., csütörtök

essence 163 Hey nude! - teszt


Amikor kijött az essence új szortimentje, a körömlakkok terén ez volt az egyetlen darab, amely felkeltette az érdeklődésemet. Örültem, hogy a márka is előrukkol végre a liquid sand lakkokkal, igaz kissé lemaradva a többiekhez képest, de megtette. A másik kettő szín nem jött be, őt viszont alig vártam, hogy kipróbálhassam. 

Már másodszorra kentem fel, sajnos a fedőképessége nem a legjobb, én úgy próbáltam segíteni rajta, hogy a szintén nem túl jól fedő essence 104 sweet as candy-jét húztam fel egy rétegben, aztán pedig ebből kettőt. Élőben egész jó lett, itt viszont láthatjátok, hogy nem tökéletes, a vaku szépen átvilágította. A kisujjamra direkt nem kentem fel a sweet as candy-t, így a különbséget is láthatjátok, azért az az egy halvány réteg is sokat javít rajta. Az utolsó kép természetes fényben készült, ott ti is megnézhetitek. Amiért mostanában leszoktam az essence lakkok vásárlásáról, az a megújulás óta kísértő gyatra tartósság, de most pozitívan csalódtam. Négy napig viseltem mindenféle pattogzás nélkül, semmi baja nem esett. Lehet, hogy a csillámok is rásegítettek, de mindenesetre ebből a szempontból nyugodtan ajánlom, nem pattog!
Amit furcsállottam: az egyik, hogy lassan szárad. Nem olyan, mint a többi homok hatású darabom, hogy felkenem és pikk-pakk, készen van, mehetek. Nem, itt bizony várni kell. A finise sem olyan érdes, karcolós, sokkal puhább, simább mint társaié. Az árnyalat is gyönyörű, bár másokon sokkal szebbnek látom, az én sárgás tónusommal valamiért eléggé furán mutat szegényke. Igazi piszkosrózsaszín, ezüst csillámokkal megtömve.  

Tudom, hogy eléggé népszerű ez a darab, Nektek hogy tetszik? Megvettétek?

Ár / mennyiség: 499 Ft / 8 ml





9 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan,sajnos ezeken a képeken nem valami élethű.Amikor én felkentem,folyton a körmeimet néztem. Sára

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, pontosan ezt írtam, hogy rajtam valamiért teljesen más ez az árnyalat. :(

      Törlés
    2. nekem is megvan és befotóztam és teljesen máshogy néz ki a képeken. pedig a körmeimen gyönyörű volt. *-*

      Törlés
  2. jaj én tök utálom....egyszer kentem fel....kellett 3 réteg...ezer év volt míg megszáradt.... :-P

    VálaszTörlés
  3. Nekem is meg van ez a lakk, én egy Manhattan nude lakk fölé szoktam felkenni és úgy nagyon tetszik a színe, magában gyengécskének tartom.

    VálaszTörlés
  4. Nekem is meg van ez a lakk, és szeretem :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik rajtad is, úgyhogy biztosan meg fogom majd venni :-)

    VálaszTörlés
  6. Hm, érdekes, nekem is meg van és tényleg nem ilyen élőben. Nekem olyan visszafogott és elegáns, de mégis szikrázó hatása van, én is a körmeimet nézegettem mindig :) Nekem inkább tartósságra adta meg magát hamar (3 nap), a száradás pikkpakk megvolt.

    VálaszTörlés
  7. Nekem is megvan. Utálom, mert kb fél óra, míg levakarom a körmeimről. Nagyon sajnáltam, mert a végeredményt imádom, de nincs sem türelmem, sem időm, hogy ennyi időt töltsek azzal, hogy 10 körmöt megszabadítsak a lakktól. :(

    VálaszTörlés