2013. október 19., szombat

P2 110 dating time - az első bordóm


A bordó is azon árnyalatok közé tartozott, amelyet sosem viseltem magamon semmilyen formában sem..egészen eddig. Most viszont csak úgy rám jött a kényszer, hogy beszerezzek egyet. A P2 standjánál találtam meg a szimpatikus darabot, lelövöm a poént előre, a szerelmünk azóta töretlen.. 

Úgy érzem, szoros barátságot kötök a márkával, hiszen remek kis lakkjaik vannak, ráadásul az áraik a legbarátibbak drogériás fronton. Azért nem akartam egyből a mély vízbe fejest ugrani, így csupán egy rétegben kentem fel a körmeimre a P2 dating time árnyalatát. Így a színe nem lett annyira intenzív, mint az üvegcsében látható, de egy rétegben is tökéletesen fedett, nem csíkozott, jól terült. Igazából semmi különleges nincsen ebben a lakkban, de pont ezért tetszik: egy szuper kis alapdarab. Plusz 11 ml-es, így jó darabig elég lesz, és mindösszesen 1,7 euróba (~500 Ft) került. Egyedül abba tudok belekötni, hogy az üvegcse sokkal minőségibb hatást keltene, ha a feliratot nem csak ragasztották volna rá. Bár a teljesítménye miatt ezt is megbocsátom neki.



A Last Forever termékcsalád tagja, bár hiába a név, tudjuk, hogy egyik körömlakk sem tart örökké, ezen a lenti képen viszont láthatjátok, hogy a negyedik napon is csupán a körömvégeken kopott meg. Ez egy rétegtől - persze fedőlakkal - nagyon szép kis teljesítmény.


Ti szeretitek a bordót? Csak a hidegebb idő beköszöntével viselitek szívesen vagy jöhet bármikor?

3 megjegyzés:

  1. Gyönyörű színe van! Bordót még nem is nagyon hordtam, legalábbis krémeset nem, csak fényeset. Azt hiszem, ezt pótolnom kell, bár jelenleg piros van a körmeimen :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is piros meg nude volt a héten! :) a pirosat sem szerettem kb másfél évvel ezelőttig.

      Törlés
  2. Én szeretem a bordót, de nem használom túl gyakran... Pedig tényleg szép szín...

    VálaszTörlés