2013. október 22., kedd

Fandom Cosmetics


Ebben a bejegyzésben egy igazán különleges indie márkáról, a Fandom Cosmetics-ről olvashattok, valamint a személyes kedvenceimet is megmutatom. Pár hónappal ezelőtt találtam rájuk böngészés közben és azonnal a szívembe lopták magukat. Már amikor a logót megláttam belelkesültem, azt hiszem ezt a hozzám hasonlóan sorozatokért rajongók is át fogják érezni. 
A Fandom Cosmeticset két lány alapította, akik szintén hatalmas rajongók. Eleinte csak körömlakkokat készítettek, most már különböző termékek, úgy mint fürdőgolyók vagy szemhéjpúderek is megtalálhatóak a kínálatukban. A körömlakkjaik cruelty free-k valamint 3Free-k. A honlap is nagyon jópofa, vásárolhattok termék vagy fandom alapján.  Az árak nem a legolcsóbbak - egy lakk 8,5$ -, bár alapvetően egy indie márkáról van szó, ami sosem olcsó.
A termékek névválasztása egyszerűen zseniális, annyira jópofa árnyalatneveket találnak ki a lányok. Őszintén bevallom, néha nem is a termék maga, hanem a neve fog meg, vagy maga a tudat, hogy például "húú Hunger Games körömlakkom lehet". Olyan kollekciókat találhattok meg náluk a teljesség igénye nélkül, mint a Harry Potter, Supernatural, Trónok harca, Once Upon a Time, Avengers, Teen Wolf vagy Sherlock által inspirált.

Érdemes szétnézni, én csak egy töredékét válogattam itt össze, a kedvenceimet..ha egy abszolút kedvencet kellene kiválasztanom, amelyik a "legLorásabb", az egyértelműen a Bajos Csajok Burn Book-ja! Bár egy Mardekáros körömlakkal is szívesen festegetném a körmeim.. vagy egy Sailor Marssal..na jó, lehetetlenség választani.


















Ezek a kézfertőtlenítők pedig a legújabb termékeik, hát a neveken itt is teljesen megvesztem.. ki ne kenegetné szívesen magát egy Anti-Anderson vagy Anti-Dementor géllel? :D Engem megvettek a csajok kilóra, még nem rendeltem, de erősen gondolkozom rajta..



A Fandom Cosmetics honlapja elérhető itt - az összes kép és információ is innen származik:


Nektek hogy tetszik? Megtaláltátok a Ti kedvenceiteket is az oldalon?

8 megjegyzés:

  1. Sailor Moon-on nőttem fel :D Az volt az egyik kedvenc gyerekkori mesém. Épp a múltkorában gondolkodtam rajta, hogy fel kéne kutatni, és újranézni :D 20 évesen újraélem a gyerekkorom :D

    Nagyon jó termékek, de akkor is a Sailor Moon-os a legtutibb :D

    VálaszTörlés
  2. Ííííííííííííííííííííííííí, Supnat lakkok <3

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek! :) Még nem hallottam erről a márkáról, de nagyon tetszenek a lakkok, különösen a sailor moon-osok :)

    http://fairyland088.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. húúúhaha nagyon szép lakkok!!!

    VálaszTörlés
  5. óóóóóóó hát én kész vagyok!!! : O most tuti, hogy két órán keresztül itt fogok nézelődni!! *-*

    VálaszTörlés
  6. ohh gyönyörűek. nem tudnék közülük választani. *-*

    VálaszTörlés
  7. iszonyat ügyesek, ezek az ötletek és megvalósítások...le vagyok nyűgözve! :O :)

    VálaszTörlés