2013. szeptember 9., hétfő

Top 10 kedvenc nyári körömlakkom


Elérkezett a szeptember és vele együtt az őszies idő. Nem baj, jöhetnek a jó puha, meleg kardigánok és forró teák! :) Már a suli is a legtöbb helyen elkezdődött, nálam ez még várat magára egy picit..ezzel a bejegyzéssel szeretném az idei nyara elbúcsúztatni, úgyhogy essünk is neki, melyek voltak a kedvenc körömlakkjaim 2013 nyarán. 

Tíz darabot válogattam össze, bár őket már nem rangsoroltam tovább. Különféle finishek és fedőlakk is helyet kapott a válogatásban. Amelyik körömlakkról már volt teszt a blogon, a nevére kattintva elérhetitek.


Az abszolút kedvenc a nyáron.. róla már eleget áradoztam, egyszerűen megunhatatlan.

A legújabb mániám, már említettem hogy nem más mint a mákos fedőlakkok, sokáig ácsingóztam egyért, végül nem csalódtam ebben a BPS darabban.

Ha sárga körömlakk, akkor csakis a pasztell jöhet szóba, ez a darab már a tavalyi nyár kedvence is volt


4. Avon Pastel Pink
Úgy tűnik, Avon túladagolásban szenvedek, de nekem nagyon bejöttek az újítás óta a körömlakkjaik. A Pastel Pink a fentebbi kettő lakkal ellentétben kissé nehezen felvihető a körmökre, de a színe és a tartóssága kifogásolhatatlan.

Liquid sand lakk, többet nem is kell hozzáfűznöm.

Nem is én lennék, ha hosszabb ideig kibírnám rózsaszín vagy pink lakk nélkül. Nyáron előszeretettel nyúltam ehhez a neon pink darabhoz, most ősszel előkerülnek majd a visszafogottabb árnyalatok is.


Az idei kedvenc mentám.

8. Lovely Classic fehér 
Alapból imádom a díszített fehér körmöket, de a nyárnak tuti, hogy a felét fehér alapon mintás körmökkel töltöttem. Ez a megújult Lovely darab hasonlóan annyira szuper, mint a régi tesója. 

Mert mikor máskor használnám a holografikus körömlakkokat, ha nem nyáron? Ez a mini BPS darab nagyon szuper, ráadásul tényleg holo, nem csak a neve az.

Az egyik all-time kedvencem. Már két éves! A fele elfogyott, és sajnos egyre kevesebbet használom, hogy minél tovább kitartson. A Naughty nails amúgy is szuper kollekció volt, nagyon kár, hogy limitált.



Nektek melyik körömlakk volt a nyári nagy kedvencetek?

10 megjegyzés:

  1. A baltic sand kék lakkja nekem is meg van és szeretem én is. Szép színű lakkok. Örülök hogy megismerhettelek a blog talin :P :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is nagyon örülök, jó volt :) láttam a piros is megvan már Neked ;) melyik a szebb?

      Törlés
  2. Mind tetszik, de leginkább a rózsaszínesek. :D

    VálaszTörlés
  3. nem tudod, hogy hol lehet venni ilyen feather polish-okat?

    eszter
    www.lookzfashion.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! :) a BornPrettyStore oldaláról tudsz elég jó áron rendelni, és van sokféle színben. itt írtam róla bővebben, alul a termékadatlapot is belinkeltem:
      http://getupgetdressed.blogspot.hu/2013/08/makos-tollas-koromlakk-olcson-gn.html

      Törlés
  4. Az utolsó Manhattan-es lakknál értem, hogy miért szereted annyira. Valami elképesztően gyönyörű árnyalat *-* Kár, hogy már nem lehet kapni, és hasonlót meg nem látok soha :/

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!

    Egy körömmel kapcsolatos oldalt szeretnék ajánlani nektek:

    http://www.nails.hu

    Nekem nagyom tetszett, mert rengeteg műkörmös van az oldalon, ráadásul tele van szebbnél szebb műköröm képpel. Ha gondoljátok, és érdekel benneteket a műkörömépítés, látogassatok el az oldalra.

    VálaszTörlés