2013. szeptember 15., vasárnap

nail club - neon


A mai témánk a neon körmök voltak. Én sebtében készítettem el az enyémet, nagy a káosz itt éppen, a holnapi bejegyzésből kiderül, hogy miért.. 
Lexa blogján láttam meg az őszi átmenetes maniját, és nagyon tetszett ahogyan a színek az egyik köröm végén érnek véget majd a másik tövében folytatódnak.. így vettem elő az Aden neon lakkjaimat, és kreáltam szépséges naplemente és napfelkelte körmöket. A neon lakkok fotózása mindig igazi kihívás, ami nekem általában nem igazán jön össze, túleffektezni meg nem akarom a képeimet, hogy torz legyen. Remélem a lényeget azért átadja, természetesen a színek élőben sokkal durvábban élénkebbek.
Egyébként már nagyon nincs hangulatom ezekhez az élénk színekhez, ami ritka, hiszen nem a sötéteket preferálom, de most eljött az évnek az az időszaka, amikor már elég a vibrálásból, jöhetnek a sötétebb, ősziesebb árnyalatok. 

A mutatóujjamon sárga-pink (összeolvadtak narancsosra sajna), a középsőn pink-lila, a gyűrűsön lila-narancs, a kisujjon pedig narancs-sárga egybeolvadását láthatjátok.. Melyik variáció tetszik a legjobban?
Minderre rá pedig az essence Snow White kiadásának a csillámos toppere, a 03 Prince Charming került. 
A Manikűrvadász 4. fordulójára már csak ma éjfélig tudtok jelentkezni ITT! Ne maradjatok le róla!


13 megjegyzés:

 1. Nagyon szép! Tetszenek a színek :)

  VálaszTörlés
 2. ez lett a legszebb ebben a körben. :)

  VálaszTörlés
 3. húú ezek a szép színek!! és a csillámos essence lakk feldobja!! nagyon szép!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon klassz lett! Isteniek ezek a színek! :)

  VálaszTörlés
 5. Awww, ez nagyon szuper lett! :D

  VálaszTörlés
 6. ISTENI, most a tiéd a kedvencem, nagyon szép lett az átmenet! :)

  VálaszTörlés