2013. augusztus 17., szombat

Mákos - tollas körömlakk olcsón - GN Feather Polish #7


Két hete érkezett meg a Born Pretty Store csomagocskám, amely többek között ezt a fekete-fehér tollas körömlakkot rejtette. Bevallom, nem tollas fedőlakkban reménykedtem, hanem pöttyös-mákos körömlakk utánzatban, ugyanis sajnos a Maybelline és a L'oreal mákos körömlakkjai nem igazán szeretnének betörni Magyarországra. A gyanúm pedig beigazolódott.. 


Szerencsére ez kevésbé tollas, és inkább mákos körömlakként állja meg a helyét, aminek én nagyon örülök. Elsőként a kedvenc nyári Manhattan barack színű lakkomra kentem fel. Tulajdonságait tekintve ugyanúgy viselkedik, mint bármelyik másik glitteres, csillámos fedőlakk: állagra sűrű, tartósságra verhetetlen, lemosása lehetetlen. 
Pár napra rá debütáltak a Flormar új lakkjai, amelyek között megtalálhatjuk ennek a GN Feather Polish-nak a dupeját, az Icty Top kollekció darabjai között - Edinánál ITT megtekinthetitek. Mivel nagyon messze élek Budapesttől és ezzel együtt a Flormar lelőhelyektől, ez a lakk kárpótolt engem. Az üvegcséje pedig hihetetlenül cuki, teljesen megvettek a tollas kupakkal.

Az ára is kedvező, bevezetés óta akciósan, 3,99 $-ért tudjátok megvásárolni ami körülbelül ~900 Ft, a szállítás pedig világszerte ingyenes. Ha nem tudjátok a Flormar lakkját beszerezni, én mindenképpen ajánlom ezt, jó kis alternatíva, plusz több színben is elérhető. Jelenleg a kedvenc körömlakktrendemmé váltak a mákos kis szépségek, minden mást legyőzve.. :)




Termékadatlap:


10%-os kedvezménykód a végösszegből:

3 megjegyzés: