2013. július 20., szombat

OPI The Spy Who Loved Me - teszt


Kicsit eltűntem az elmúlt két hétben, ugyanis közbejött pár dolog, szobát-lakást frissítettünk fel, átrendeztük, és a barátom is itt volt, így nem igazán tartózkodtam gépközelben. Most viszont újra van egy kis időm, a piszkozatban is körülbelül 15 bejegyzés vár publikálásra. A mai alkalommal egy OPI lakk tesztjét hoztam el Nektek. 

Szín: Az árnyalat az OPI Skyfall, James Bond film által inspirált kollekciójából való, a The Spy Who Loved Me nevet viseli. Egy kicsit sötétebb piros arany csillámokkal tömve. Legalábbis az én ízlésemnek sötét, ugyanis pirosokból a narancsos-világos árnyalatokat preferálom, nekem ez túl őszies-télies, így inkább akkor fogom hordani. Míg az üvegben rendkívül dominánsak a csillámok, ez már felkenve nem annyira jellemző, csak egy finom, diszkrét csillogást tapasztalhatunk. A lakkról még az ünnepi, karácsonyi hangulat jut eszembe a piros és arany ötvözése miatt -  a karácsonyfánk is ilyen színekben szokott pompázni.

Fedés, felkenés: Az üvegcse és az ecset a szokásos OPI jegyeket hordozza magán, nekem nagyon kézreálló és könnyű is vele lakkozni. Ennek a lakknak az állaga kissé vizesebb, folyósabb, de nem mászkál el, az ecset kellő mennyiséget vesz fel, így pikkpakk készen is lehetünk vele. Már egy rétegben is szépen fed, de ha zavarnak a minimálisan átlátszó körömvégek, akkor kettő rétegben vigyétek fel.

Ár / Mennyiség: 2200 - 3000 Ft / 15 ml. Szokásos OPI árban található, de ezért az árért hozza is a minőséget, nem kopik, tartós és szép színe van.  


napsütésben

vakuval



A terméket tesztelésre kaptam, de ez semmilyen mértékben nem befolyásolja a véleményemet.


Nektek hogy tetszik? Szeretitek a csillámos pirosakat? És a James Bond filmeket?

3 megjegyzés: