2013. július 31., szerda

Manhattan barack #1 - teszt


Még anno a Glamour napokon szereztem be ezt a Manhattan barack lakkot a menta L'oreal társaságában. Van egy nagyon szép barack Manhattan körömlakkom - itt megnézhetitek -, amely a toplistás lakkjaim közé tartozik, ezért is vigyázok rá nagyon és igyekszem ritkán használni. Amikor megláttam ezt az állványon, úgy gondoltam talán méltó utódja lehet. 
Bár tévesen gondoltam, mert ez nem annyira finom, pasztelles árnyalat, hanem egy erősebb, narancsosabb, élénkebb barack. Nem teljesen az én ízlésvilágom ez a szín, ennek ellenére öt napig viseltem a körmeimen, a tartósságával alap- és fedőlakkal együtt nem volt gond. 
Az egyetlen bibi a gyenge fedőképessége, a képeken ugyanis NÉGY rétegben láthatjátok (plusz az alap+fedő). Még így sem voltam száz százalékosan elégedett, de már az utolsó réteg felkenésénél is vérzett a szívem. 
Az ára kedvező, teljes áron 7-800 Ft körül van, de mostanában sok más Manhattan lakkal együtt az akciós kosárkában láttam 50%-so kedvezménnyel a dm-ben.

Amit kifogásolok a Manhattan lakkoknál az az, hogy nincs az árnyalatoknak fantázianeve, és a színkódolás sem túl egyértelmű.. például ezt az "1" kódot láttam már más Manhattan körömlakkon is.






bal oldalt a régi barack lakkocskám, jobb oldalt a jelenlegi #1-es - kettő rétegben

Hogy tetszik ez az árnyalat Nektek? Jöhet a barack?

6 megjegyzés:

  1. de szép ez a szín! tetszik!

    VálaszTörlés
  2. Szép szin, de a 4 réteg nálam már sok. Másrészt én sajnos a Manhattan lakkok minőségében is csalódtam, mert nálam már a 2. nap lepattogzanak, ami nem semmi :(

    VálaszTörlés
  3. szép, szép, de a négy réteg egy kicsit zavaró! nem biztos, hogy kivárnám.. :D

    VálaszTörlés
  4. Hú, ez nagyon szép barack szín :]

    VálaszTörlés