2013. július 8., hétfő

Born Pretty Store Holo Polish - Color 3



Pár hete a Born Pretty Store honlapján volt lehetőség jelentkezni az új, holografikus körömlakkjaik tesztelésére. Már kezdtem elszontyolodni, amikor a postás egy apró csomaggal beállított, azt hittem Ebay-ről érkezett meg valami - az örökös csomagvárás problémája :)) -, de amikor kinyitottam, megdobbant a szívem. Alig vártam, hogy kipróbáljam, és muszáj már a Tovább gomb előtt lelőnöm a poént: ez a lakk hatalmas szerelem. 


Szín: A körömlakkok közül a #3-as számú a bejegyzésben bemutatott. Sok-sok képet hoztam, hogy minden szögből, vakuval és természetes fényben is megcsodálhassátok. Az alapszín rózsaszínes-mályvás, árnyékban elenyésző holografikus hatással. Napsütésben vagy lámpafénynél viszont előbújnak a holografikus csillámok, csak úgy sziporkáznak a körmök. 

Fedés, felkenés: Az egyetlen negatívum, amelyet fel tudok hozni ennél a körömlakknál, az pedig a kupak és az ecset kialakítása. Maga az egész körömlakkos üvegcse nagyon apró. A kupak-ecset aránya borzasztó,  a kupak annyira hatalmas, hogy lakkozás közben nem is láttam az ecsetet, kitekeredve, néha vakon kellett pingálnom. Az ecset rövid és keskeny, többször kellett az üvegbe mártanom. A körömlakk felvitele ettől eltekintve egyszerű volt, az állaga ideális: nem folyós, nem sűrű. Egy rétegben borzalmas a fedése, a képeken kettő rétegben láthatjátok, a kisujjamon pedig három rétegben. Szerintem a harmadik réteg nem indokolt, én nem látok számottevő különbséget közöttük. 
A lakk hamar és fényesre szárad - meglepődtem, mert a másik, KIKO holo lakkom mattra, de majd érkezik összehasonlító bejegyzés róluk. 

Ár / mennyiség:  12,88 $ / 6 ml. Az eredeti ára igencsak borsosnak tekinthető egy ennyire kis kiszerelésű körömlakkért, viszont van egy jó hírem: most 57 %-al olcsóbban, 5,59 $-ért vásárolhatjátok meg. Szerintem  ez már kedvező, és a szállítás is ingyenes világszerte, mennyiségi korlát nélkül!







A termék adatlapja:

Ha kedvet kaptatok a rendeléshez, még egy további, 10%-os kuponnal is tudok szolgálni, amely az webshop összes termékére érvényes (a Checkout-nál kell beírni):



Engem teljesen elvarázsolt.. Nektek hogy tetszik? 

8 megjegyzés:

  1. szuper szín, engem is elvarázsolt. :)

    VálaszTörlés
  2. ezen a színen is gondolkoztam, ez is szép, de végül a kéket választottam. :)

    VálaszTörlés
  3. Hű, nagyon tetszik! :) Annyira szépek a hololakkok, hogy egyik szebb, mint a másik! :)

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Ez tényleg baromi jó! :)

    www.lookzfashion.blogspot.com

    VálaszTörlés
  6. húú hát ez gyönyörűű!

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Van nálam egy meglepid, nézz be:)
    http://raindropsinsunshine.blogspot.hu/2013/07/engem-is-megtalalt-liebster-blog-award.html

    A lakk pedig gyönyörű:)

    VálaszTörlés