2013. június 26., szerda

Blog elérhetőségei

Mivel már mindannyian tudjátok, hogy a Google Reader megszűnik július 1-től, ennélfogva más platformokon tudjátok majd csak a friss bejegyzéseket követni. Ezeket a felületeket és az egyéb elérhetőségeket gyűjtöttem egy csoportba ebben a rövidke bejegyzésben, így ha a Google Reader után is szeretnétek velem tartani, kattintsatok! :)


♥ BLOGLOVIN
Talán a legkönnyebben és legkényelmesebben kezelhető blogolvasó-felület. Ezentúl én is itt fogom a számomra kedves blogokat követni, hogyha a Nailwonderland-et szeretnétek, az alábbi linken megtehetitek:


♥ FACEBOOK
Sokszor hamarabb értesülök a blogok új bejegyzéseiről, változásairól, így ott is követem a legtöbbet. Én a blog FB-oldalára rendszeresen plusz információkat, miniposztokat is közzéteszek, amelyek érdekesek, de a blogra mégsem publikálom például a rövidségük miatt. Ha érdekelnek a plusz információk is, itt lájkolhatod a Nailwonderlandet:


♥ ASK.FM
Ha kérdésetek lenne, az e-mail címemre is nyugodtan írhattok, de ask.fm profillal is rendelkezem.


♥ INSTAGRAM
Ez egy kicsit személyesebb felület, ide mindenféle képeket szoktam feldobálni, ha kíváncsiak vagytok rá, a felhasználónevem:
@loracska

♥ TUMBLR
Kettő tumblr-öm is van, egy személyesebb és egy a blognak:


Ti milyen felületen követitek ezentúl a a blogokat?

4 megjegyzés:

  1. ezt jól összeszedted :)
    Én pl. ma tudtam meg ezt a bloglovinos témát..ráadásul csak úgy, véletlenül, mert az egyik lány írta ki, én meg mondom hogy Most mivaaan?! :O
    De nagy nehezen én is tudtam regisztrálni, de egy kérdésem lenne :) Miért kell Bekövetni a blogokat? Hiszen ha importáljuk a blogspotról a követett blogunkat, akkor az megjelenik a kezdőlapon. Miért van szükség a Follow-ra? Vagy ez muszáj, mert akkor én is megcsinálom magamnak.
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, ezt el is felejtettem leírni, csak ha valaki esetleg eddig nem követett ott vagy nem importál, akkor szükséges a gombbal hozzáadnia. :)

      Törlés
  2. Sziasztok,
    ajánlom Nektek is a www.sminktukor.hu oldalt, ahol összegyűjtöttük a beauty blogok nagy részét.

    VálaszTörlés