2013. június 3., hétfő

Avon Coral Reef - teszt


Ez a körömlakk már tavaly nyáron is elérhető volt az Avon kínálatában. Én viszont éppen más árnyalatokat rendeltem meg, így ő kimaradt a körből, majd mire tudatosult bennem, hogy nekem ez mindenképpen kell, már nem volt kapható. Egészen mostanáig, ugyanis újra kaphatóak a tavalyi tavaszi-nyári árnyalatok is. Több sem kellett, azonnal megrendeltem..hogy hogyan teljesített, az pedig kiderül a bejegyzés folytatásából. 



Szín: mint a neve - Coral Reef - is mutatja, ez egy korall árnyalat. Nem a sápadt, visszafogott fajta, hanem az igazi élénk, vibráló, már-már neonos beütésű. A színe is mindig változik, néha egészen pinkes rózsaszínnek látom, máskor meg teljesen narancssárgának, esetleg egy kevés piros is vegyül közé. Azért, hogy ne legyen teljesen egyszínű a manikűr, a gyűrűsujjamat a Moyra arany csillámos lakkjával dobtam fel.

Fedés, felkenés: a nemrég bemutatott Lemon Sugar-nál említettem, hogy mennyire sűrű, és ezáltal nehézkes a felvitel. Na ez az árnyalat nem tartozik a krémes, sűrű vonalhoz, inkább folyósabb állagú. A két réteg szükséges, egy réteggel nem ad szép, egységes fedést. Szintén az előbb említett lakknál írtam az ecset kialakításáról, így most itt erre nem is térnék ki különösebben, számomra kényelmes dolgozni vele. Egyedüli szépséghibája, hogy rettentően gyűjti az ujjlenyomatokat a kupak, mint ezt a fentebbi képen láthatjátok is.

Tartósság: A képeken az ötödik napi állapotában láthatjátok, ezután mostam le. A körömvégeken kopott meg minimálisan, és az utolsó napon már meg is pattant egy-egy helyen. A tartósságával semmi gond, átlagosnál egy fokkal jobban teljesített. 
Alaplakknak NYC Toughen UP! lakkot, fedőlakként pedig az essence BTGN lakkját használtam.

Ár/Mennyiség: 1380 Ft / 12 ml. A teljes ára is korrekt, de nem kell megijedni, az Avon katalógusokban a körömlakkokra szinte mindig vonatkozik valamilyen akció.

Összegezve ez egy szuper nyári körömlakk, igazi élénk, vidám szín, ami napsütötte, barna bőrrel még nagyszerűbben mutat. Bátran ajánlom, hogy szerezzetek be egyet, ha szeretitek a korall lakkokat. 



az öt napos teljesítménye
incoming search terms: avon coral reef, korall körömlakk, avon nail polish coral nail polish, coral nails, korall lakk, avon nailwear pro +, korall körmök

Tetszenek a korall árnyalatok? Mi a kedvenc nyári körömlakkotok?

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a korall körömlakkokat, és ez is kifejezetten tetszik! :)
    Kedvenc nyári lakkból elég sokat tudnék kiemelni... :D De az élénk vidám színeket kedvelem ilyenkor.

    VálaszTörlés
  2. Nekem pont ez a lakk az egyik kedvencem, jól fed, tartós, fényes fedőlakk nélkül is, és szerintem nagyon jó az ára, mert sokszor 650 Ft a 12 ml :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, ezért is szuper az Avon, mert mindig ad valami kedvezményt a lakkokra. tényleg nagyon jó kis lakk ez is, kár, hogy majd egy évet váratott magára, de csak az enyém lett végül. :)

      Törlés
  3. nagyon tetszik, szép színe van:)
    nekem Avon lakkom csak 1-2 van, de most komolyan elgondolkoztam a beszerzésén némelyiknek...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak ajánlani tudom őket, jól feljavították az avon lakkokat az utóbbi időben mind minőség és színskála szempontjából is.

      Törlés
  4. Corals are my favourite hues at the moment!

    VálaszTörlés
  5. Nekem ez az egyik kedvenc nyár lakkom. :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon szép, én is most rendeltem meg. :)

    VálaszTörlés