2013. május 12., vasárnap

nail club - hearts & bows



A mai témánk kettős volt, a cuki jegyében telt: lehetett masnit, szívecskét vagy a kettőt együtt felhasználni a manikűrökben. Én mind a kettő mintát nagyon szeretem, már láthattatok példát erre is- arra is a blogon, most mégis a szívecske minta mellett döntöttem. 

A manikűrömet mézeskalács szívecskének neveztem el, valahogy az jut eszembe róla, ha ránézek. Az elkészítése eléggé vicces történet, ismét a kollégiumi kollekciómból kellett az eszközöket összeválogatnom, ami egyébként eléggé szegényes. Így egy tompa körző végével rajzoltam meg a szív körvonalát, a többit pedig szabad kézzel. Nem lett a legszebb sajnos, de a szív közepében a holo csillámok szépen csillognak, egész feldobják.  


 Felhasznált lakkok:
♥ essence hello holo
♥ Avon Perfectly Flesh
♥ Avon Real Red


Ha már szívecske a téma, megmutatom a valentin napi, szívecskés körmeimet is, ezek ugyanis akkor kimaradtak. Itt is a mutató- és gyűrűsujjaimat díszítettem ki apró szívekkel. Kis romantikus :)


Felhasznált lakkok:
♥ essence colour&go sweet as candy
♥ essence colour&go ultimate pink
♥ Avon Real Red


incoming search terms: szív köröm, szívecskés köröm, szivecskés köröm, szives minta körömre, heart nails, heart pattern, pale pink, pink nails, essence color go nail polish, cute nails

 Ti szeretitek a cuki manikűröket?:)
A többiek munkái:


6 megjegyzés: