2013. május 8., szerda

KIKO 402 Holographic Jewel Pink


Ez az első holografikusnak nevezhető körömlakkom, eddig egyik sem vonzott annyira. Persze nagyon szépek, főleg az ezüstös-fehéresek, de én azokat nem viselném a körmömön - valamiért a csak ezüst körmök nem tetszenek-, így nagyon örültem, amikor Áginak hála szert tehettem erre a kis szépségre. Láthatjátok, hogy üvegcsében és árnyékban eléggé jellegtelen a színe is, de nézzük csak a tovább után, hogy hogyan is teljesít.. 



Amikor felkentem, meglepődtem: állagát tekintve egyszerre sűrű és folyós, ha ügyesen applikáljuk fel, egyébként egy réteg is elég belőle. Száradását tekintve gyors, és félmattra szárad, én fedőlakkal használtam, hogy tartósabb és fényesebb legyen. A színe fáradt pirosas-rózsaszínes, a holografikus hatás pedig napfénynél jön ki igazán. Én egyfolytában csak nézegettem és forgattam a kezemet. Az első kettő vakus kép, itt is nagyon szépen kijön a holo-effekt, de próbáltam nektek egy-kettő napsütéses képet is lőni. Mivel a kolinak sajnos az árnyékos oldalán lakom, így kora reggel is ennyi a maximum napsütés, ezúton is bocsi a nem túl kellemes, ferde, mindenféle hátteres képekért. :)





Persze egy teszt sem teljes a tartósság szempont nélkül, sőt, nálam sokszor ez is az egyik döntő szempont egy körömlakk megvásárlásánál, ezért mondtam le egy időre az essence lakkokról is, hiába kacsintgatnak szomorúan az állványokról. Ezen a kettő képen láthatjátok árnyékban az igazi színét, valamint a manikűrt egy nap után. Igen, sajnos másnapra lepattogzott, iszonyú módon kopott a körömvég is - az már pár óra után is láthatóvá vált. Mivel nem volt szívem még megválni  tőle, így felhúztam egy újabb réteget a körmeimre, elfedve ezzel az egyenetlenségeket. Estére ugyanúgy megkopott és durván pattogzott. Természetesen fedőlakkal használtam őket, ahogy fentebb is említettem, de mind hiába, még az essence lakkokat is lepipálta sajnos. Ennek ellenére viszont fogom használni, mert iszonyúan tetszik a színe, de tipikusan csak alkalmakra-vagy egynapos manikűrnek. Ez az első Kiko körömlakkom, így sajnos összehasonlítási alapom nincsen, hogy csak a holografikus ennyire nem tartós, vagy más színek sem.


szomorú körmök :(

incoming search terms: holografikus körömlakk, kiko körömlakk, kiko lakk, kiko holographic, kiko 402, piros köröm, holografikus piros körömlakk, holographic nails, holographic nail polish,kiko Jewel pink



Nektek hogy tetszenek a holografikus körmök? Esetleg van Kiko lakkotok, azok mennyire tartósak?

7 megjegyzés:

  1. nem vagyok oda a holo lakkokért, de ez szép. :)
    csak kár a tartósságáért. :(

    VálaszTörlés
  2. Nekem mindegyik holo lakk nagyon tetszik, de sajna még egy db-om sincsen, ahogy kiko lakkom sincs még. :(

    VálaszTörlés
  3. Jaj a legszebb szint választottad
    Nekem jól bírják a kiko lakkok seche vite fedőlakkokkal.
    En holora specko top coatot is szoktam felkenni ez pedig a nfu oh. Olyan lesz mint a beton:-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, sejtem hogy az NFU-val még durvább lenne, de én csak a mezei essence BTGN-t tettem fel rá, a hatás úgyis szép volt. a színe pedig tényleg gyönyörű :)

      Törlés
  4. gyönyörű lakk, nagyon vadászok a holografikusakra, ezt hol tudtad beszerezni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ágitól Blogsale-n, sajnos Magyarországon a Kiko nem kapható :((

      Törlés
  5. Jajj de szép, nekem a peacock green van meg és imádom :]

    VálaszTörlés