2013. május 20., hétfő

Castiel nails


Ez a manikűr tesómnak készült, hiszen a legkedvencebb sorozata a Supernatural - magyarul Odaát. Az egyik kedvenc karaktere nem is lehetne más, Castiel, ezért ma általa inspirált manikűrt láthattok. 

mindenki kedvenc Castiel-e
A manikűrt szabad kézzel, egy pontozó és ceruza segítségével készítettem el. Meg is gyűlt vele a bajom, ideje beszerezni egy ecsetkészletet, hogy precízebben tudjak szabadkézi mintákat festeni, mert ez így már nem állapot. A középső ujjon a kabátkáját-testét láthatjátok, a mutató- és gyűrűsujjakon pedig a szárnyait. 
Nos, ha létezik még ember aki nem nézi ezt a sorozatot, az én volnék, ugyanis amikor a többiek a koliban nézték, nekem csak a hörgés és a szellemek maradtak meg belőle, mivel félős vagyok, jól el is vették a kedvemet. Egyelőre nem kezdek bele, bár tesóm nagyon unszol :), meg persze én is kissé sorozatfüggő lettem mostanában, mindig van mit néznem és bepótolnom.

Felhasznált lakkok:
♥ essence nude glam 05 toffe to go 
♥ essence colour & go 144 black is back
♥ Lovely Color Mania fehér
♥ H&M nail polish blue
♥ alap- és fedőlakk: NYC Toughen Up! Strength és NYC Turbo Dry 



incoming search terms: supernatural köröm, odaát köröm, supernatural nails, castiel, castiel nails, castiel körmök, castiel köröm, castieles köröm, angel nails, angyal köröm

Ti nézitek, szeretitek a Supernatural-t?

3 megjegyzés:

  1. Great idea! I just had a manicure in Helsinki and let my nails painted in the colour of Hungarian paprika...

    http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/05/opi-nails.html

    VálaszTörlés
  2. szerintem nem olyan félős sorozat ez,mármint nem lehet tőle félni,csak rajongani lehet érte :) nagyon szeretem én is,szuperjó lett!

    VálaszTörlés