2013. május 13., hétfő

Avon Lemon Sugar


A mai borongós idő ellenére egy szuper vidám, igazi tavaszi-nyári lakkot hoztam el nektek, Az Avon nailwear pro+ Lemon Sugar árnyalatát. Sokan keresik az igazi sárga körömlakkot, amely az ő tökéletesükké válhat. Én a sárgából is a sápadt, pasztell árnyalatot kedvelem, az erős, narancsos és nap-sárgák nem vonzanak.
Ez a körömlakk nagy kedvencemmé vált, még tavaly nyáron szereztem be, amikor teljesen új volt. Amint megláttam a katalógusban, nagyot dobbant a szívem, pasztell sárga! Talán ő lesz az igazi! Le is lövöm a poént: a szerelmünk azóta is töretlen.. 


Fedés, felkenés:  Az ecset átlagos, nem túl széles, nem nagy, nem kicsi, nekem a fogása kellemetlen, túl nagy és szögletes a kupak, bár ez könnyen orvosolható, mert le lehet tekerni és alatta egy pici kerek fejet találhatunk. Bevallom, nekem ez eleinte csak véletlenül sikerült, meg is ijedtem, hogy eltörtem, de nem. Azóta meg akárhogy tekergetem, nem akar lejönni, pedig sokkal kényelmesebb úgy lakkozni. Állagra eléggé sűrű a lakk, nem könnyű vele dolgozni, én rendesen megszenvedem. Egy rétegben nagyon csíkoz, így mindenképpen szükséges a második réteg felvitele is, a képeken is kettő rétegben láthatjátok, így viszont már szép. Gyorsan kell vele dolgozni, ha szép eredményt akarunk elérni. 

Tartósság: Három-négy napot bír alap- és fedőlakkal, utána nekem már több körmömön is megpattogott, szerintem ez egy átlagos teljesítmény, és egy ilyen színű lakkot nem is viselek tovább egyhuzamban. 

Ár/Mennyiség: 1380 Ft / 12 ml. Hatalmas kiszerelést kapunk, és általában mindegyik katalógusban akciósak a lakkok, most például roppant kedvezően, 599 Ft-ért juthattok hozzá ehhez a szépséghez. Az tuti, hogy egy életre elég. Én egyet fizet, kettőt kap akció keretében jutottam hozzá. 

Pozitívan csalódtam az Avon lakkokban, előtte sokan szidták, hogy nem jó minőségű, szegényes a színválaszték, de ezeket a vádakat a tavalyi évtől kezdve teljesen megcáfolták, szerintem szuper kis lakkjaik vannak, a színválaszték pedig egyre csak bővül.



Az utóbbi időben hatalmas Avon lakk rajongó lettem, már jó pár darab megtalálható a gyűjteményemben, nem is tudom, miért nem írtam még róluk. Jöhet a teszt a többiekről is?

Ti szeretitek az Avon lakkokat? Hogy álltok a tökéletes sárga körömlakk keresésével? 

incoming search terms: avon nail polish, avon lemon sugar, avon körömlakk, avon lakkok, sárga körömlakk, pasztell lakk, pasztel körömlakk, halványsárga körömlakk, avon lemon sugar körömlakk, avon nailwear pro, 

14 megjegyzés:

  1. Hát igen, szerintem is szuper lakkok, és RENGETEG szín van belőlük, főleg, hogy folyton cserélődnek. Nálam tervben vana menták tesztje, scak Avonosokból, emrt van elgalább 4 árnyalatom tőlük. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úú kíváncsian várom! :) sokáig nekem sem volt egy sem, most meg valahogy mindig az Avonra esik a választás.

      Törlés
  2. Ú, ez nekem is meg van és nagyon szeretem! Nekem 3 réteg kell a tökéletes fedéshez, lehet én vagyok béna. :) de tényleg nagyon vidító és egész jól bírja nekem ez a 3-4 nap pont megfelel. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én kettővel kiügyeskedem, csak nagyon kell vele sietni, a formula nem a legkedvesebb, mivel nagyon sűrű, hajlamos a csíkozódásra, szerintem ezért .. :) nekem is, olyan kis szép!

      Törlés
  3. sosem tudtam megállapítani, hogy ez lenne-e a tökéletes sárga, mert néhol sokkal sárgásabbnak tűnik.
    most a catrice candy shock - vanilla love lakkot vettem meg, kíváncsi leszek milyen lesz felkenve, swatchok alapján tökéletes! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, a catrice lakkja sokkal sápadtabb mint ez, nagyon szép az az árnyalat is. ettől egyébként nem sárgásabb, legalábbis rajta pont ugyanilyen élőben is. :)

      Törlés
  4. Én sokáig kerestem a tökéletes nem túl erős, finom sárga színt és egyelőre egy Astor gyümölcsillatú lakkban akadtam rá, de ezt nem ismertem az Avontól és hasonlóan szuper választásnak tűnik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az astornak még akkor nem ismertem a pasztelljeit (vagy nem is voltak, nem tudom), de láttam már azóta, és tényleg szép színe van, de pont emiatt nem vettem meg azt is.

      Törlés
  5. szép színe van, nekem a régiek közül van meg pár Avon lakk, lehet most is be kéne szerezni 1-2-őt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem meg pont régim nincsen. :) hajrá, most úgyis akciós ;)

      Törlés
  6. Beautiful paste yellow!
    Have you seen my confetti nails?
    http://shoptravelfood.blogspot.hu/2013/05/confetti-nails.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. thank you! :) yes i ve seen it yet, and it s great :)

      Törlés
  7. A kupakot próbáld meg nem tekergetni, hanem egyszerűen csak felfelé húzni, úgy le kell hogy jöjjön :) Egyébként tényleg szép ez a lakk, de nekem a sárga alapból a kedvencem, jöhet az élénk és a narancs is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, szuper vagy! egyből sikerült. másképp soha többé nem tudtam volna levenni. :) én is szeretem, de inkább ezt a sápadtabbat, de ruhadarabokban, póló, szoknya, ruhácska, minden jöhet :)

      Törlés