2013. január 12., szombat

Ha szép pirosra vágytok - essence redvolution


Hosszú ideig nagyon nem kedveltem a pirosat semmiben - körmökben sem. 2012-ben viszont valami megváltozott, és egyre inkább magaménak éreztem ezt a színt, ám ekkor jött a döbbenet: nincsen piros körömlakkom. Az essence új szortimentjéből viszont már előre kinéztem a 115-ös redvolution árnyalatot.


Egy rétegben kissé átlátszódnak a körömvégek, így a szokásos kettő réteget javaslom. A színe nagyon szép, igazi élénkpiros. Ha a fény úgy esik rá, narancsos beütése van. Itt megragadom az alkalmat, és leírom a véleményemet a az új essence lakkokról is. Az üveg nagyon kis dizájnos lett, a mennyiség is nőtt, bár így több helyet foglal a lakkosdobozaimban. Az ecset az egyik legnagyobb szívfájdalmam, nagyon nehéz felvinni a lakkokat vele. Túl széles és túl sok lakkot vesz fel egyszerre, így össze-vissza kenem a körömágybőrt. A másik oka a csalódottságomnak a körömlakkok tartóssága. Már négyet próbáltam, de mindegyiknél ugyanazt tapasztaltam,  1-2 nap után pattogni kezd, ennyire nem tartós lakkokkal még soha nem volt dolgom sajnos. Bosszantó, hogy a végeken már  Ennek ellenére szívesen használom őket, így legalább gyakran festem át a körmeimet, nem csak hetente. 

499 Ft-ért kapható.


Bocsi a középső körmeimen a pici arany csillámokért, kísérleteztem, hogyan nézne ki elszórt apró csillámokkal - véleményem szerint egész jól. :)



Azóta sikerült egy mini piros gyűjteményt kialakítanom.

Ti hogy álltok a piros lakkokkal? És az új essence lakkokkal?

10 megjegyzés:

  1. huh, ezt a lakkot én is egyre jobban megkedvelem, gyönyörű színe van :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem erről az essence pirosról a tűz jut eszembe. Nem az a szokványos Ferrari piros, de nagyon szép! Személy szerint én imádom a pirosat, évekkel ezelőtt távol állt tőlem is, de aztán jött egy kattanás.. mindenben szeretem ruha, kiegészítő és persze körömlakk :)

    VálaszTörlés
  3. Imádom a piros lakkokat. A legdögösebbek. Pont a napokban vettem egy piros Moyra lakkot, gyönyörű. Az essence lakkokkal nem vagyok megelégedve!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép színe van a lakknak, de bosszantó, hogy annyira nem tartósak az új Essence lakkok, hogy már az első nap el kezdenek pattogni a körömvégeken. A második napon meg már akkora darabokban pattog le a lakk a körmömről, hogy megfordult a fejemben, hogy lehet főzés közben a kajába kötött ki. :P Azért remélem, nem, de nem árt óvatosnak lenni. :D

    VálaszTörlés
  5. Ez a lakk nekem is megvan. :) Nagyon szeretem, bár ha azt hallom valahol, hogy "tökéletes piros" akkor nem ez ugrik be nekem elsőre. :) Inkább valamilyen erősebb piros árnyalat. :)

    VálaszTörlés
  6. Én jobban kedvelem a Ferrari pirosat, aminek tényleg se narancs, se pink beütése nincs, szóval ő nekem így felkenve sem, üvegben sem :D
    Rajtam az új szortimentes lakkok is tartanak, igaz krém finisűt csak egyet vettem, aminek a színe kárpótol, de a Chic Reloaded pl rajtam 4-5 napig bírta... csak az ecsetükkel nem vagyok baráti viszonyban.

    VálaszTörlés
  7. szép. :)
    nekem most az Aden Kiss from a rose! a kedvencem. pont ma írtam róla bejegyzést. :)

    VálaszTörlés
  8. Az UJ essencek sz@rok.....el is ment a kedvem a màrkàtól

    VálaszTörlés
  9. Nekem is megvan ez a lakk. Mikor először felkentem, majdnem 1 hétig(!) fent maradt, csak lemostam idő előtt. A következő próbálkozásoknál, már koránt sem volt ilyen tartós, majd megvettem a másik pirosat, a fame fatal-t. Felkentem, majd másnap reggelre darabokban hullott le, amiért bosszantó mérges voltam, úgyhogy hanyagoltam is. Aztán nekiestem újra, essence 24/7 alaplakkal, és NYC super dry fedőlakkal, és tökéletesen bírja, nem pattog... :)

    VálaszTörlés
  10. Nekem is meg van ez a lakk,az egyik kedvencem. Tartósságra nekem se bírja két napnál tovább sajnos,pedig a színe *-*
    Az új lakkokról,nekem semmivel sem különbözik a véleményem mint attól amit előtte gyártottak,nem a tartósságukért szeretem őket :) Ahogy régebben se :)
    Azrail
    (http://inimeite.blogspot.hu/)

    VálaszTörlés