2012. november 11., vasárnap

nail club - avantgard

Elérkezett az eheti Nail Club is. A mostani témánk az avantgárd. Nekem rendkívül nehezen sikerült megfognom a témát, sokat gondolkoztam, hogy mit készítsek, végül ma délutánra lett némi inspirációm és készítettem el a manikűrt. 


Mint fentebb említettem, nem nagyon éreztem rá a témára, eléggé tanácstalan voltam. Abban biztos voltam, hogy festményes körmöt nem szeretnék, így próbáltam a túlzást és a rengeteg díszítést előtérbe helyezni.  Az inspirációm végül az itt látható sminkes kép lett. 
forrás: google képkereső
A középső ujjhoz a hölgy feje adta az ötletet: rózsaszín és lila lakkokat ütögettem fel szivacsos technikával, majd fehér keretet kapott az egész köröm. A többi körömhöz a haj és fejdísz együttese volt  az ötletadó: közepes és erős rózsaszínt ütögettem fel szivacsos technikával, kaptak egy vékony szivacsos kékes fényű csillámos réteget is, és sok-sok díszítő strasszt. A túldíszítettség azt hiszem sikerült, túlzásokba is estem rendesen, és lehet inkább egy émelyítő édességhalomra hasonlít, de tény, hogy nem hétköznapi viseletre szánt manikűr lett.




Felhasznált lakkok:
♥ Max Factor Glossfinity 125 Marshmallow
♥ essence colour & go 08 ultimate pink
♥ NYC in NY minute 247 Prince Street
essence colour & go 89 kiss me goodbye
essence nail art twins glitter topper 02 julia
♥ S-he fehér lakk




A többiek szupi munkái:



Vendégünk:



8 megjegyzés: