2012. szeptember 1., szombat

Nyereményjáték

Szeretném megköszönni, hogy bejegyzésről-bejegyzésre velem tartotok annak ellenére is, hogy ritkán posztolok, de most sajnos a munka-szakdolgozat-államvizsga trió még egy ideig megkívánja. Ezt az apróságot fogom kisorsolni köztetek. A Maybelline colorama Coral Rose még mindig a kedvenc korallom - már írtam is róla itt -, remélem másnak is legalább ennyire tetszeni fog, mint nekem. Az essence parfümök  után már régóta vágyódtam, szerintem ezzel nem is vagyok egyedül, így amikor külföldön jártam és megpillantottam a dm polcain, egyből tudtam, hogy nem csak magamnak vásárolok belőle. A Like a trip to New York illatot nyerhetitek meg praktikus, táskába dobálós kiszerelésben.  A továbbiakért kattintsatok!


Gondolkoztam, hogy melyik felületen folyjon a nyereményjáték, végül a blog Facebook-oldala mellett döntöttem, hogy akik nem iratkoznak fel rendszeres olvasónak, nekik is legyen esélyük. Nyilván erre ott van az ellen oldal is, akik nem rendelkeznek Facebook regisztrációval, nekik majd a következő játékban kedvezek, az a blogos felületen fog zajlani. Nem szerettem volna túlbonyolítani az egészet, így a jelentkezés feltételei:

1. Like-old a blog Facebook oldalát
2. Oszd meg a nyereményjátékos képet

+1 esély szerezhető ha megírjátok a kép alatt, mit látnátok szívesen a közeljövőben a blogon. Ez lehet step by step, teszt, különböző technikák bemutatása, személyesebb jellegű dolog.

A megosztásokat csak úgy tudom elfogadni, hogyha nyilvánosak, ezért egy kis segítséget is mellékelek, emiatt szokták sajnos sokan elbukni a játékokat.


Amikor a "Megosztás" gombra kattintotok, a jobb felső sarokban állítsátok át a poszt láthatóságát Nyilvánosra. A nem nyilvános megosztásokat sajnos nem tudom elfogadni, mivel nem is látom őket.


A játék 2012. szeptember 30. 23:00-ig tart. 

Sok sikert, remélem tetszik ez a kis apróság Nektek! :)

3 megjegyzés:

  1. Mennyire vártam én is, hogy legyen itthon Essence parfüm. Vajon lesz egyáltalán? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom, remélem. sajnos sehol nincs erről információ, csak az keserít el, hogy kint már jó ideje kaphatóak.

      Törlés
  2. Szia lájkoltam a facebookos oldaladat vmint meg is osztottam és rendszeres olvasód is vagyok és a blogom oldalsávjában is megosztottam:http://kormokcsaknektek.blogspot.hu/

    VálaszTörlés