2012. szeptember 16., vasárnap

nail club - tribal

Ismét elérkeztünk egy Nail Club-hoz, a témánk pedig a tribal/azték/törzsi minta. Különleges Nail Club ez, hiszen két új állandó tagot is köszönhetünk kis csapatunkban: Patríciát és Zsófit. 


Ma egy picit "csalok", ugyanis ezek a lakkozások még a nyáron készültek, ám soha nem publikáltam őket, most viszont úgy gondoltam, nem véletlen, hogy ott árválkodnak a publikálásra várók mappában és a témánk is ez. Ennél a lakkozásnál minden megengedhető - a sokszínűség, a különböző geometriai alakzatok; pöttyök, háromszögek vonalkázások, cikkcakkok. Legelőször margarétán festegettem, ám arról a képek elkószáltak valamerre, így megmutatom mit műveltem. A kivitelezés nem lett a legjobb, sajnos a körömlakkok saját ecsetjével kellett boldogulnom - érik már nagyon az ecsetszett beszerzése.. 
Úgy döntöttem, hogy legyen minden körmöm más mintájú, egyszerűen nem tudtam egy konkrét elképzelés mellett dönteni, de szerintem ez az összevisszaság is egész jól mutat együtt. Nektek melyik minta tetszik a leginkább?



Tesómnak  már egységesre festettem a körmét, a pirosas-rózsaszínes színvilágot mellőzve, így egy pici világoskéket csempésztem bele. Bár amikor egyik ismerősömet kérdeztem erről, hogy na hogy tetszik, ő azt válaszolta, hogy szép hímestojás körmök lettek.. ^^"



A többiek szuperebbnél szuperebb manikűrjeit megtekinthetitek itt:

♥ Flo
♥ Bikira csajok
♥ Zsanci
♥ Nikó
♥ Patrícia
♥ Zsófi

10 megjegyzés: