2012. június 3., vasárnap

oasap rendelésem

Mint mindenki, én is kipróbáltam az Oasap-ot. A weboldalt nem kell bemutatnom, biztos mindannyian találkoztatok már vele, rendkívül megosztóak a vélemények róla. Én egy 10 $-os keretet kaptam tőlük. Nem volt könnyű ilyen értékben valami igazán tetszőt találnom, de már láttam Roninál ezt a karkötőt, így tudtam, hogy a kis masnis csodát választom.




Körülbelül másfél - két hét alatt érkezett meg. Amit tudni kell róla: nem túl erős, könnyen hajlik/szakad, így vigyázni kell rá. A lánc sem túl hosszú, vékony csuklójú lányoknak ajánlom. Nagyon szolid, visszafogott, nekem tetszik. Már többször is viseltem, és tesóm ballagásán is bevetésen volt.
A honlapon szereplő képekkel nem teljesen egyezik, mert dupla vékony kis láncos, nem szimpla és nem is gyöngyös, ahogy a honlapon szerepel.

A negatívum, amelyet mindenki említ: az ár. Nem hiszem hogy 8 $-t megérne, de ajándék lónak ne nézd a fogát. Cuki!

tesóm ballagásán élesben :D
Innen tudjátok megrendelni :
http://www.oasap.com/bracelets-bangles/3908-simple-style-bowknot-detail-bracelet.html

Nektek mely termékek tetszenek az Oasap-ról?

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, ésn is akarok egy ilyet!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Helyes, de az biztos, ha nem ingyen lenne, 10$-t senki nem adna érte, legalábbis az nem, aki ismeri az eBayt, mint kici ócó cuccok otthonát. :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyos! :) Én egy ilyen nyakláncon gondolkodom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is ő érkezik következőnek :) legalább teljes lesz a szett. ^^

      Törlés
  4. Én ma regisztráltam oasapra, és valamilyen bónusz pontos card-ot írt ki, hogy kaptam, de megnéztem kód sehol, és pénz egyenleg 0.Nem kaptam semmilyen keretet. Most találkoztam először ezzel az oldallal. Tudna valaki segíteni, mit rontottam el?:/

    VálaszTörlés