2012. április 2., hétfő

essence colour & go 89 kiss me goodbye

Ma szintén az essence tavaszi újdonságai közül hoztam el nektek egyet, a kiss me goodbye-t. 



A boltban ő volt az első akit bedobtam a kosaramba, gyönyörű világos rózsaszín árnyalat mikrocsillámokkal tömve. Azonban amikor felkentem, szomorúan tapasztaltam, hogy ez az általam elképzelthez képest túl világos. Semmi baj nincsen ezzel, én viszont utálom az olyan lakkokat, amelyeknél átlátszik a fehér körömvég.  A mikrocsillámok viszont kivételesen nem csak az üvegben látszódnak, hanem felkenve is. Nagyon szép, kékes-lilás fénye van az egész lakknak, öröm nézegetni. A visszafogott lakkok kedvelőinek ajánlanám, persze nem adom fel, feltétlenül megnézem még, hogyan szuperál más lakkok fölött. 

egy réteg


kettő réteg




Szín: Nagyon visszafogott, halvány rózsaszín, mikrocsillámokkal tömve, a finishe kékes lilás fényű.

Fedés:  Sajnos ebben gyengén teljesít, kettő és három rétegben is átlátszódik a fehér körömvég.

Állag: Nem túl folyós, könnyű a felvitel, és hamar szárad.

Ár/Mennyiség:  349,- Ft/5 ml

Tartósság: Csillámos is, így biztos meggyűlik vele a bajunk a lemosásnál, ugyanakkor ez előnyére is válik: rendkívül tartós.

Összegezve: Talán az én elvárásaim voltak túl nagyok a lakkal szemben, mindenesetre kicsit csalódtam a fedőképességében, a fénye viszont elbűvöl annyira jó forgatni és nézegetni. 

3 megjegyzés:

  1. Szép nagyon. :) Talán alá egy sötétebb szín és rá ez a szép csillogás, és úgy már a fedése is rendben van. Vagy mondjuk fehér lakkot alaknak. :)
    By:
    http://sorasbeautydream.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fehérrel ki is fogom próbálni. meg halványabb rózsaszínnel is, mindenképp! :)

      Törlés
  2. A fedés szerintem sem a legjobb, ennél vannak szebb halvány rózsaszín lakkok is, arról nem is beszélve, hogy borzalmas lemosni, rosszabb mint egy némely csillámos lakk. :/

    VálaszTörlés