2012. február 29., szerda

essence új szortiment - körömlakkok

Egy hét múlva már hozzánk is megérkezik az új essence szortiment.  A Müllerben március 8-tól, a Rossmannban március 12-től, a dm-ben március 22-től lesznek kaphatóak az új termékek.

 Keresgéltem kicsit a neten a körömlakkok után (nude glam és color & go), hiszen már külföldön kaphatóak, és találtam egész jó swatchokat. Ezeket szeretném megmutatni Nektek a tovább után. 

nude glam - 01 cotton candy, 02 iced strawberry cream, 03 cookies & cream, 04 iced latte, 05 toffe to go, 06 hazelnut cream pie, 07 café olé



 01 cotton candy, 02 iced strawberry cream, 03 cookies & cream, 04 iced latte, 05 toffe to go, 06 hazelnut cream pie, 07 café olé





a pelyhes lakk használat közben. gyönyörű! 



Képek forrása: innen és innen 


Nektek melyik tetszik a legjobban? És az árnyalatok? Vajon melyek lesznek a tavaszi essence slágerlakkok? Akárcsak a blue addicted vagy a nude it! .

Az én kedvenceim a képek alapján a nude glam-ből a 02 iced strawberry cream és a 06 hazelnut cream pie, a color&go lakkokból pedig a 91 glamourus life (a csillámos pirosas-pink), 92 better late than never (élénk piros). Alig várom őket! :)

4 megjegyzés:

  1. Ajjj ne is mondd, egész héten ezeket csekkolom. Végül az ésszerűségemet nagyon is előtérbe helyezve most úgy fest, hogy 3-mat fogok beszerezni a (nevüket fejből nem tudom) szóval a legvilágosabb kék, amennyiben nem hasonlít túlzottan a you belong to me-re. A narancsos piros, ebből a színből a catrice is jön talán egy hasonlóval, majd megnézem, hogy melyik a jobb, mennyire hasonlóak és azután döntök, lehet mindkettő kelleni fog. Illetve a biztos pont a pelyhes, mert looove. Erre csapok le elsőnek, mert szerintem mindenki ezt akarja majd.

    VálaszTörlés
  2. A nude lakkokat tuti felvásárolom,nagyon tetszenek!Legjobban a pelyhes lakkot várom:)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is a nude lakkok a favoritok. De a pelyhes lakknak és a sárgának is örülök. Jah és ki ne felejtsem a narancsos pirosat :D

    VálaszTörlés