2011. november 23., szerda

haul + manhattan szemhéjpúder akció

Semmi különleges, csak amiket mostanában vásároltam. Plusz egy kis akcióról hoztam infót. :)



Az első képen nincs túl sok újdonság. A deom, a Nivea sminklemosóm és a Balea arctisztító kendő is a jól bevált termékek közé tartoznak nálam, őket csak újravásároltam. Az új kísérlet a Nivea arcradír,  eddig jól teljesít - mint a többi Nivea termékem.


egy öv a new yorkerből. pont olyan színű, mint a csizmám <3

Egyébként már inkább Rossman párti vagyok, de szeretek a dm-be is benézni. Otthon meg csak dm van. Főleg a jó kis akciós termékek miatt is szeretem, mindig megnézem a kis kosárkák tartalmát. Most sem kellett csalódnom, a Manhattan mono szemhéjpúdereket akciózták le. 300 Ft volt darabjuk, én kettőt választottam ki - az eredeti áruk olyan 1000-1200 Ft körül mozog. Egyébként ajánlom, jól pigmentáltak, és szép, visszafogott színek. Voltak vadabbak is, mélykék, pink, türkizek, de ezeket otthagytam.

bal oldal: Manhattam collection Sandstorm,
jobb oldal: Manhattan Multi effect 56C Light Rose

Az új szerelmem. Nem éppen mondanám zsákmánynak, gyűjtögettem rá, és most vásároltam meg másfél hete. Jöhetnek a szép képek mostantól. :)




2 megjegyzés:

  1. Imádom a Manhattan szemhéjpúdereket *.*

    Szép vagy :) amennyi látszik belőled :D

    VálaszTörlés
  2. én is vettem egy Manhattan szemhéjpúdert, a türkizkéket, amire egy éve vágytam, de a kék szemem miatt ne mertem bevállalni :D

    VálaszTörlés