2011. augusztus 9., kedd

Tipp

Azaz az átlátszó körömlakk alternatív felhasználási módja.

Hogy én mire használom? Katt a továbbra, és olvasd el :)

Évekig nem mertem bizsu gyűrűket vásárolni, ugyanis volt körülbelül négy szépséges darabom, amelyek 1-2 hónap után fel is adták a szolgálatot. Rettenetesen befeketedtek, vagy lekopott róluk az ezüst színezés. Így sokáig csak az igazi ezüstgyűrűkre esküdtem, pedig nagy gyűrűimádó vagyok. Ugye igazi ezüsttel költségesebb bővíteni a kollekciót :) Tesóm adta végül a tuti tippet, hogy fussak át a bizsugyűrűn színtelen lakkal, így kopni és feketedni sem fog. És tényleg! :) Azóta megveszem őket nyugodt szívvel, ha hazaérek átkenem. Száradással együtt megvan körülbelül öt perc alatt, abszolút nem időigényes. A lényeg hogy vékony réteget kenjetek rá, és lehetőleg gyorsan, hogy ne csíkosan száradjon meg a gyűrűn a lakk. Lehet furcsának tűnik, de hatásos!

Ő volt a legutóbbi áldozat, hát nem cuki?

3 megjegyzés:

  1. Ezt már én is évek óta csinálom, bár leginkább bulizni hordok bizsu gyűrűket, meg alkalmakra (fura mert mások az ezüsttel/arannyal vannak így, na mindegy :D) én még medálok hátulját is be szoktam kenni, mármint a bizsu nyakláncok medáljait, nálam azok is elég hamar feketednek.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy megosztottad ezt a tippet. Még most átkenem a kedvenc bizsu gyűrűimet. :)
    Köszi. :)

    VálaszTörlés
  3. hűűű mindig ezzel a buta kopással küszködök én is, tuti ez a tipp!! eddig még csak a cipőfűző végét kenegetős tippet ismertem az átlátszó lakk palettájáról :)

    VálaszTörlés