2011. július 25., hétfő

rimmel rúzs akció + sleek monaco paletta

Még a múlt héten nyaralás előtt betévedtem a dm-be, és örömömre új akciós kosárkák fogadtak, telis-tele még érintetlen Rimmel rúzsokkal. Szerintem aznap pakolhatták ki, mert mindig széttörgélik és kenegetik a rúzsokat, hiába a teszter. Kétféle rúzsuk akciós, az egyik 299, míg a másik - a Hydra Renew - 399 Ft-ba kerül. Ebből szereztem be kettő darabot. Egy korallosat, és egy pinkes-pirosast. Egyébként ők eléggé csalnak, mert a számra felkenve eltérő volt az eredmény.
A Coral Spark egy nagyon-nagyon csillámos, igazi nyári árnyalat, őt egész nyaralás alatt bőszen kenegettem, nagyon szép, nem erős. És egyáltalán nem szárítja a számat. Talán egyetlen pici hátránya van, a rengeteg csillám hajlamos elmászkálni, és így találhatunk majd belőle az arcunkonk, kezünkön.
A Rose Sorbet árnyalatot még csak teszteltem, meglepődtem, hogy a számon mennyire erős a színe. A tokjuk fényes lila, rendkívül jól zár, nem kell attól félnünk, hogy meglazul, vagy leesik a kupak. Az eredeti áruk 1600 Ft körül mozog, szerintem 400 Ft-ért bőven megéri beruházni rájuk.








Megérkezett az első Sleek-palettám is. Már amikor megláttam, hogy megjelent a Monaco, tudtam hogy az enyém lesz. Az összes szín tetszik, jól kombinálhatóak, szerintem mindegyiket használni fogom. Nincsen túl sok szemhéjpúderem, színes meg plána, így ez a paletta bizonyult tökéletes választásnak. A méretén én is meglepődtem, mint sokan mások, tényleg picike. De úúúristen, tényleg nagyon tetszik, azóta naponta többször is kinyitom gyönyörködni a színekben. :)










Végül, de nem utolsósorban tesómtól kaptam egy újabb nyuszis csodát, ezt a pólót. Vicces, mert a netről egyszer lementettem egy képet egy szinte ugyanilyen mintájú pólóról, így mikor hazaértem, nagyon meglepődtem, hogy ő egy ugyanolyannal fogadott. Ráadásul pont jó, csini. És persze hipercuki!! :)




1 megjegyzés:

  1. a két rúzs nagyon tetszik , és a póló olyan cuki :$ imádom a nyuszikat :D

    VálaszTörlés