2011. június 9., csütörtök

essence flamingo rose notd

A pasztellszínű Essence show your feet kollekcióból elsőként a rózsaszín árnyalatút - 15 Flamingo Rose - szereztem be. Véleményem és képek a Tovább után :)




Mostanság beújítok párra, ugyanis a régiek elfogytak-beszáradtak, már nem az igaziak. Nem bántam meg, gyönyörű színe van.
A címkéjén az alábbiakat olvashatjuk:
"speciális körömlakk lábra: antibakteriális, hosszantartó és egyetlen rétegben is nagyon jól fed."

Nos, a tartósságáról még nem tudok nyilatkozni, az pedig nem akadályozott meg hogy eredetileg lábra való a lakk, a kezemen is kipingáltam a körmöket vele - miért ne? Tényleg igaz, hogy egy rétegben jól fed, mondhatni a második réteget már csak megszokásból kentem fel rá. Amikor megvettem, külön örültem hogy az üvegben mikrocsillámosnak tűnt a lakk, ez viszont a körmökre felkenve nem igaz; inkább matt mint fényes a lakk. Állagra sűrűbb, nagyon krémes; az ecsete is vastag, sűrű - egyszerre rengeteg lakkot vesz fel, csak úgy húzgálni kell le a felesleget.
Majd frissítem a tartósságával kapcsolatosan a bejegyzést, de hogyha az is kiállja a próbán, én nyugodt szívvel 5/5-öt adok neki, nagyon szuper, abszolút megéri az árát (595 Ft).




egy rétegben gyorsan lefotóztam.. ugye milyen jó a fedése?


már két rétegben a szépség

látjátok a kis csillámokat az üvegben? (nagyobb képért klikk)







Miközben kimentem fotózni, a kiskutyám azonnal hozzám rohant, hogy mit csinálok.. én meg gyorsan lekaptam. Olyan kis cuki feje lett.. :)



2 megjegyzés:

  1. nekem régebbiek közül van egy kék meg egy lila, azokról is elmondhatóak ezek a dolgok, és nekem sokáig is tartanak :)

    VálaszTörlés
  2. fu ennek nagyon szép színe van:)

    VálaszTörlés