2011. április 17., vasárnap

essence repedezős lakk + manhattan 78D türkiz lakk


Végre valahára sikerült beszereznem az Essence repedezős lakkját. A legtöbb drogériában üres volt már a helye, de a Müllerben csak sikerült rátalálnom. Alig vártam, hogy kipróbálhassam, hét közben sima francia manikűröm volt, és a koliban sajnos nem volt fent semmi más lakkom, így alig vártam hogy hazaérjek és pingáljak....

 Meg kell mondanom, hogy szuper! Több helyről hallottam nem túl pozitív véleményeket róla, engem viszont száz százalékban meggyőzött. Reped függőlegesen, vízszintesen, nem csíkozódik, rendkívül hamar szárad. A Manhattan lakkal pedig előző hétvégén leptem meg magam, elég beteg voltam, nagy szomorúságomban kissé felvidított. Mivel őt sem próbáltam még ki, itt volt az alkalom, hogy párosítsam őket. Egyébként ő az első Manhattan körömlakkom, a tartósságáról még nem tudok nyilatkozni, de az első benyomás nagyonis pozitív: gyorsan szárad, és egy rétegben is gyönyörűen fed! A képeken egy rétegben kentem fel. Egyébként vicces volt, megláttam a dm-ben, és tudtam hogy KELL! Aztán hazaérve döbbentem rá a gép előtt, hogy ez ugyanaz a gyönyörűség amit már láttam Fruh-nál is, így még elégedettebb voltam. 

Egy rétegben felkenve, tudom hogy néhol kimentem a "vonalból", de frissen fotóztam, még mielőtt letisztíthattam volna, nézzétek el nekem.

Nagyon ki szerettem volna próbálni a repedezős lakkot a saját alapjával is, hogy hogy mutat, ezért anyát megkértem, hadd pingálhassam ki, megengedte. :) Ezüsttel is nagyon jól mutat.


Végül a két újdonságom együtt:



Felhasznált termékek:
Anya körmei:
♥ Essence nail art cracking base coat 02 sparkling silver
♥ Essence nail art cracking top coat
Az én körmeim:
♥ Manhattan 78D (ára: 499 Ft)
♥ Essence nail art cracking top coat (ára: 499 Ft)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése